Carisia & HEALI

Sinds een paar jaar volg ik met veel plezier wekelijks de bootcamp bij Heali. 

Even een moment van ontspannen, sporten en bewegen. Jenny heeft voor iedereen persoonlijke aandacht en weet goed met specifieke klachten om te gaan vanwege haar medische achtergrond en interesse. Elke les is weer anders en maakt dat het nooit saai is. 

In 2020 kreeg ik de diagnose borstkanker waardoor ik enige tijd niet met de groep kon mee sporten. Jenny heeft mij in deze periode enorm goed geholpen door mij 1 op 1 te begeleiden.  Ze wist precies wat ik wel en niet mocht doen en waar ik op moest letten.  

Ik ben er van overtuigd dat ik mede door de hulp van Jenny mijn behandelingstrajecten beter heb kunnen doorstaan, minder vermoeid was en sneller weer fit ben geworden. 

Sporten en bewegen tijdens kanker raad ik iedereen aan maar dan wel samen met een gespecialiseerde en ervaren coach zoals Jenny! 

Daarom Jenny, DANK JE WEL! 

Mariaan & HEALI

‘Sinds 2018 sport ik onder begeleiding van Jenny bij Heali. De groepslessen zijn leuk en natuurlijk wordt ook de praat- en lachspieren getraind 😉 Er is veel flexibiliteit in de lessen – ik kan het iedereen aanraden!’

Wille Anne & HEALI

‘Heerlijk om buiten te sporten in een gezellig klein groepje. Heel fijn dat Jenny helpt bij onze houdingen tijdens de oefeningen. Ik ben nu zwanger maar sport gewoon door omdat Jenny speciaal aangepaste oefeningen heeft voor mij. Top👍🏻’

Gerrianne & HEALI

Samen met een groepje van ongeveer 8 personen  oefeningen doen in de buitenlucht, afgestemd op je eigen kunnen en toch uitgedaagd worden om je grenzen te verleggen zonder dat er TEveel van je lichaam wordt gevraagd…. dat is voor mij één keer in de week een ochtend sporten onder begeleiding van Jenny. En een super leuke sfeer dat alles maakt dat ik toch blijf komen.’

Lianne & HEALI

Door middel van de personal trainingen van Jenny heb ik het plezier in sporten weer terug gevonden!

Ik had last van hyperventilatie en sportastma, door de trainingen van Jenny ben ik me meer gaan focussen op een goede ademhalingstechniek, Jenny wist hoe ik hier het best mee om kon gaan en heeft mij hierbij geholpen. Ik heb de drive weer terug om te gaan sporten ik vind het leuk en het is even alles geven en daarna voelt het heerlijk!