Is het tijd om te gaan bewegen?

Wil je werken aan je gezondheid?

Wil je meer kunnen dan nu?

Word je ouder en wil je makkelijk blijven bewegen?


Bij Heali sta je er niet alleen voor!

Outdoor Training

Lekker samen buiten sporten op een locatie, in kleine groepjes. Met persoonlijke aandacht voor elk niveau.

Small Group

Sporten in en rond de studio bij ons op de boerderij. Daag jezelf uit! Je kunt met specifieke klachten mee sporten in een small group.

1 op 1 training

Personal Training

Wil je (weer) sporten om je doel te bereiken? Kom, dan gaan we samen de uitdaging aan! Ik help je graag!

Reviews:

Mariaan & Heali

‘Sinds 2018 sport ik onder begeleiding van Jenny bij Heali. De groepslessen zijn leuk en natuurlijk wordt ook de praat- en lachspieren getraind 😉 Er is veel flexibiliteit in de lessen – ik kan het iedereen aanraden!’

Gerrianne & HEALI

‘Samen met een groepje van ongeveer 8 personen oefeningen doen in de buitenlucht, afgestemd op je eigen kunnen en toch uitgedaagd worden om je grenzen te verleggen zonder dat er TEveel van je lichaam wordt gevraagd.

….dat is voor mij één keer in de week een ochtend sporten onder begeleiding van Jenny.  En een super leuke sfeer dat alles maakt dat ik toch blijf komen.’

Wille Anne & Heali

‘Heerlijk om buiten te sporten in een gezellig klein groepje. Heel fijn dat Jenny helpt om onze houdingen tijdens de oefeningen. Ik ben nu zwanger, maar sport gewoon door omdat Jenny speciaal aangepaste oefeningen heeft voor mij. Top 👍🏻.’

Carisia & Heali

Sinds een paar jaar volg ik met veel plezier wekelijks de bootcamp bij Heali. Even een moment van ontspannen, sporten en bewegen. Jenny heeft voor iedereen persoonlijke aandacht en weet goed met specifieke klachten om te gaan vanwege haar medische achtergrond en interesse. Elke les is weer anders en maakt dat het nooit saai is. 

In 2020 kreeg ik de diagnose borstkanker waardoor ik enige tijd niet met de groep kon mee sporten. Jenny heeft mij in deze periode enorm goed geholpen door mij 1 op 1 te begeleiden.  Ze wist precies wat ik wel en niet mocht doen en waar ik op moest letten.  

Ik ben er van overtuigd dat ik mede door de hulp van Jenny mijn behandelingstrajecten beter heb kunnen doorstaan, minder vermoeid was en sneller weer fit ben geworden. 

Sporten en bewegen tijdens kanker raad ik iedereen aan maar dan wel samen met een gespecialiseerde en ervaren coach zoals Jenny! 

Daarom Jenny, DANK JE WEL!