Heali logo wit

Personal training

Bij Heali kom je terecht in heel mensgerichte aanpak. We willen samen met jou werken aan je doel.

Wil je (weer) sporten om je doel te bereiken? Kom, dan gaan we samen de uitdaging aan! Ik help je graag! Na een uitgebreide intake gaan we aan de slag om je blij te voelen met je doelen!

Het uitgangspunt van wat we samen gaan doen, is dat je juist door te bewegen mobieler wordt. Een verandering van houding kan je klachten al verminderen of je doelen bereikbaar maken. Het bewegen breiden we uit naar sporten waarbij de oefeningen op kracht- en uithoudingsvermogen gericht zijn. Stabiliteit en coördinatie worden hier in mee genomen.

Bij Heali hoef je niet bang te zijn voor de hoge drempel die een sportschool of personal trainer met zich mee kan brengen. Onze mensgerichte aanpak zorgt ervoor dat we samen met jou aan jouw doelen werken. Het gaat niet alleen om hard werken, maar ook om het vinden van plezier en tijd voor jezelf. Het resultaat is dat je je fitter en gezonder voelt, wat in de praktijk leidt tot verbetering van de kwaliteit van jouw dagelijks leven.

Onze personal trainingen vinden plaats in de studio op onze boerderij in de buurt van Zwolle. Als de stap om naar de studio te komen te groot is, komt Jenny in overleg eerst bij jou thuis.

Belangrijk om te weten: bij ons krijg je alle hulp die je nodig hebt, maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

Als je liever niet alleen traint, is het mogelijk om samen met een partner of vriend(in) te trainen. We bieden 2 op 1 of 3 op 1 trainingen aan.

Stappen

Contact

We hebben contact over wat jouw doelen zijn.

Kennismaking

We maken kennis in de studio of bij jou thuis.

1e proefles gratis!

De eerste proefles of training is bij Heali altijd gratis.

Tevreden?

Na 4 weken meten we hoe je er voorstaat en of er iets aangepast moet worden in de aanpak.

Wil jij aan de slag met bewegen?

Ik help je graag bij jouw doelen.