Heali logo wit

Jenny van der Horst - Boer

Ik ben Jenny van der Horst-Boer en ben in het voorjaar 2020 gestart met mijn eigen sportstudio Heali. Dit is voor mij een mooie combinatie tussen mijn zorg- en sportgen.

Voorheen was ik werkzaam als neurologieverpleegkundige en operationeel leidinggevende in diverse ziekenhuizen, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het verzorgen en begeleiden van patiënten met neurologische aandoeningen. 

'Bewegen is gezond, maar... voor veel mensen niet vanzelfsprekend.'

Naast mijn werk in het ziekenhuis ben ik sinds 2018 actief als personal trainer en geef ik outdoortrainingen in Rouveen. In 2020 heb ik mijn eigen studio in Zwolle geopend, waar ik me richt op het verminderen en voorkomen van fysieke en medische klachten door middel van beweging. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van klanten bij het behouden of verbeteren van hun gezondheid en fitheid. Om mijn expertise op dit gebied te vergroten, heb ik de opleiding tot Certified Medical Exercise Specialist (CMES) gevolgd.

Mijn doel is om zo goed mogelijk bij je aan te sluiten, zodat je zo vrij mogelijk en pijnvrij mag bewegen om zoveel mogelijk uit je normale dagelijkse leven te halen. Om samen je doel na te streven.

Daarom is dit werk ook zo mooi. Het geeft mij enorme voldoening om te zien dat je dankzij mijn hulp met sprongen vooruitgaat.

Wil jij aan de slag met bewegen?

Ik help je graag om jouw doelen te bereiken.